promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hazai mozizók még mindig Jokereznek
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Más a helyzet nálunk, mint Amerikában, harmadik hete vezet a Joker.  

Nálunk is két erős premier volt: az egyik a Demóna: A sötétség úrnője, a másik pedig a Zombieland második része. A tengerentúlon a Demóna volt olyan erős, hogy le tudja győzni a Jokert, bár Todd Phillips alkotása már harmadik hete forog a mozikban, és 737,5 millió dolláros bevételnél tart.

A Demóna lehet első lett Amerikában, de a Disneyhez képest nagyon pocsék nyitánnyal. A 36 millió dollár nagyon sovány az első hétvégén, azt nézve főleg rossz, hogy az első rész 69 millióval tudott indítani. Itthon is csak második lett 32 ezer 147 nézővel, az aranyérmet pedig ismét a Joker szerezte meg, erre 49 ezer 874-en ültek be.

 

A Zombieland – A második lövés hiába volt még hypeolva is, a Gemini Man megelőzte, bár csak egy hajszállal. A zombi komédia 20 ezer 721, míg Will Smith klónos akciója 20 ezer 366 embert érdekelt. Ettől független a Gemini Mant nem a magyar közönség fogja megmenteni. A tengerentúlon lecsúszóban van, 118 milliós összbevételnél tart a film, és már elég régóta műsoron van. Már könyvelhető, hogy meg fog bukni a 138 millió büdzséjét tekintve.

 

A Wall Street pillangói tudott még tízezres nézőszám felett maradni, erre 13 ezer 535 ember ült be. Jennifer Lopez még nem igen teljesített ilyen jól filmjével.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Álomnagyi, Ad Astra – Út a csillagokba, Kópé, Prédák, Jó srácok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás