Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytathatják a Kaliforniába jöttemet

Folytathatják a Kaliforniába jöttemet

Zene, Film & Kultúra

Folytathatják a Kaliforniába jöttemet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:05

Úgy néz ki kaphat egy spin-offot a ’90-es évekbeli széria.

A Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) hat évadot élt meg az NBC csatornán, és nálunk is ment jó ideig a tévében. Aki belevetné magát, az megteheti, mivel fent van a Netflixen is. Gyakorlatilag ez indította be Will Smith színész karrierjét. Ha ez nincs, lehet még mindig a rappel lenne elfoglalva.

Akkor a színésznek nem ment jól a szekér, mivel jelentős adóhátraléka volt. Nem aprópénzről beszélünk, hanem majdnem 3 millió dollárról. Az amerikai adóhatóság nem is vacakolt sokat, lefoglaltak Smithtől mindent. Ezután megkereste az NBC, hogy segítenek neki talpra állni, mivel kitaláltak egy sitcomot, amiben ő lenne a főszereplő.

A színész gyakorlatilag önmagát játssza, aki Philadelphiából Kaliforniába költözik a gazdag rokonaihoz, mert az anyja szeretné, ha kikupálódna. Csak hát Will egy teljesen más kultúrából érkezik, így mindenben felforgatja a család életét.

Smith ugyebár mai napig jól keres a széria jogdíjai miatt, így úgy tűnik, le akarna húzni róla még egy bőrt. A The Hollywood Reporter derítette ki, hogy Smith Westbrook nevű cége egy Kaliforniába jöttem spin-offot tervez.

Smith valószínűleg már csak valami cameo szerepet vállalna el benne, de jelenleg teljes titok övezi, hogy miről is szólna a sztori. Mivel az anyasorozat még mindig népszerű, így nincs kizárva, hogy működhet.

Borítókép: NBC