Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jonah Hill nem kér Batmanből

Jonah Hill nem kér Batmanből

Zene, Film & Kultúra

Jonah Hill nem kér Batmanből

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:30

A színész játszotta volna a film egyik antihősét, de nem él a lehetőséggel.

Szerdán még azt gondoltuk, hogy sínen van az új Batman-film. A Warner bejelentette, hogy Zoe Kravitz fogja alakítani az új Macskanőt. A színésznőtől egyébként nem áll olyan távol a karakter, bár eddig csak a hangját adta hozzá a Lego Batman mozifilmben.

 

Ezzel Kravitz a második színes bőrű színész, aki csatlakozott Matt Reeves filmjéhez, Jeffrey Wright már korábban aláírt a stúdióhoz, elvileg ő alakítja majd James Gordont. A címszereplőt, magát Batmant Robert Pattinson játssza majd, és az is kiderült már, hogy az új film noir-stílusban merül bele Bruce Wayne nyomozásaiba.

 

A The Batman gonoszairól eddig nem lehetett semmi biztosat hallani, csupán pletykák keringtek arról, hogy a Denevérember három ellenfelet is kap, köztük Pingvint és Rébuszt. A stúdiótól érkezett még korábban a hír, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill (21 Jump Street, A Wall Street farkasa) is esélyes valamelyik antihős szerepére. A rajongók rögtön Pingvinnel hozták össze, hiszen az illene leginkább a színészhez.

A Variety azonban nemrég hírt adott arról, hogy Hill visszautasította a lehetőséget. Azt nem tudni, hogy miért döntött így, csupán csak találgatni tudunk. Tehát még mindig nincsen egy ellenfele sem Batmannek.

Borítókép: Screenrant