Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fiatal Neo és Morpheus is kell a Mátrix 4-be

Fiatal Neo és Morpheus is kell a Mátrix 4-be

Zene, Film & Kultúra

Fiatal Neo és Morpheus is kell a Mátrix 4-be

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:10

A történetről nem sok mindent tudunk, de valamilyen visszaemlékezést kapunk majd.

Még augusztusban jelentették be, hogy biztosan érkezik a Mátrix 4-ik része. Toby Emmerich, a Warner elnöke anno megosztotta, hogy Lana Wachowski lesz az író, rendező, és a producer is egyben. Alaposan fel kell kötnie a gatyát, mert a testvérével eléggé sikerült elrontaniuk a trilógia zárását.

Állítólag Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér a filmben. Ez elég érdekes annak tudatában, hogy mi történik velük a harmadik epizódban, de valahogy meg fogják oldani. Anno is azt mondtam nézzük úgy, hogy a Mátrixban bármi megtörténhet.

Lana Wachowski szerint az a világ, amit 20 évvel ezelőtt megálmodtak a testvérével, az most még inkább aktuális. Örül annak, hogy visszatérnek a klasszikus karakterek, na meg hogy újra a régi csapattal dolgozhat.

Justin Kroll, a Variety újságírója annyi plusz információt derített ki a filmről, hogy a fiatal Neo és Morpheus szerepére keresnek színészeket. Persze azt nem tudjuk mi van a rendező fejében, de vissza fogunk menni az időben, annyi biztos, ha még csak pár jelenetre is. Lana nagyon pörgeti a dolgokat, mert februárban már neki akar kezdeni a forgatásnak.

A Mátrix 4 körül nagy a felhajtás, és mindenki kíváncsi, szóval nem fognak sokáig titokban maradni a dolgok.

Borítókép: Warner Bros.