promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Hamill odáig van Joaquin Phoenix Jokeréért
Borítókép:  Comic Book
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész a Twitteren fejtette ki véleményét Todd Phillips filmjéről.

Már a mozikban vetítik az Arany Oroszlán-díjas Joker filmet, amiben Joaquin Phillips lehengerlően zseniális alakítást nyújt a Bűn Bohóc Hercege szerepében.

Várható volt, hogy Mark Hamill is meg fogja nézni, és véleményt mond a filmről. A színész először a 90-es évekbeli Batman animációs sorozatban adta Joker hangját, azóta pedig számtalan videojátékban és animációs filmben szólalt meg a karakter az ő hangján.

Sokak számára még mindig Mark Hamill az elsőszámú Joker, és meg is tudom érteni. Bár ő sosem alakította a pszichopata bohócot élőszereplős filmben, mégis annyira eggyévált a neve a karakterrel az évek során, és ez annak köszönhető, hogy példaértékűen hozta a figurát.

Vártam már, hogy mikor posztol ki valamit Todd Phillips filmjéről, és ezt meg is tette.

 

„Ma debütál a Joker. A zseniáélis Joaquin Phoenix, Todd Phillips és Scott Silver briliánsan értelmezték újra a karaktert, úgy, ahogy még sosem láthattuk. Két felmutatott hüvelykujj az oldschool, képregényes verziótól... tőlem.”

Szegény Heath Ledger, ha még élne, valószínűleg ő is elmondaná a véleményét, de biztos vagyok benne, hogy ő is csak dicsérné a filmet. A Joker könnyen lehet egy újabb Oscar-díjas képregényfilm. Abszolút megérdemelné. Én szurkolok neki!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás