Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jennifer Lopez csont nélkül lett első a hazai mozikban

Jennifer Lopez csont nélkül lett első a hazai mozikban

Zene, Film & Kultúra

Jennifer Lopez csont nélkül lett első a hazai mozikban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.01. 22:22

A Wall Street pillangói most még kiélvezheti a rivaldafényt.

Ezen a héten már biztosan nem lesz aranyérmes, mivel érkezik a Joker, ami igen csak fel fogja forgatni az állóvizet. Ettől még A Wall Street pillangói szép meglepetést okozott, és 50 ezer 221 nézővel indított hazánkban. Úgy tűnik a magyar nézőkhöz eljutott a külföldi kritikusok pozitív fogadtatásának híre, és sokan adtak esélyt Jennifer Lopeznek, aki állítólag tényleg jól teljesített a vásznon.

Most megy neki a szekér, és ismét nyeregben érezheti magát, mivel még a 2020-as Super Bowl halftime showjának is ő lesz az egyik kiemelt fellépője Shakira mellett.

A Wall Street pillangói amúgy világszinten is jól teljesít, már 95 millió dollárt tudott összekalapozni az amúgy 20 millióból készült alkotás.

A múlt heti dobogósok így mind estek egy helyet. Az Ad Astra – Út a csillagokba tudott még nagyjából szép számot produkálni 24 ezer 838 nézővel. Brad Pitt sci-fije 77 ezer 656 nézőnél tart össznézőszámban.

Az Az – Második fejezetére 11 ezer 161-en, míg Rambo V.: Utolsó vérre 9 ezer 820-an ültek be.

Két premieresünk volt, az egyik a Playmobil: A film a nagyon kicsiknek, a másik meg az Akik maradtak című Tóth Barnabás dráma, amely F. Várkonyi Zsuzsa Férfiidők lányregénye című műve alapján készült. Utóbbira érdemes beülni, mert ugyebár ezt küldjük a 2020-as Oscarra.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Jó srácok, Playmobil: A film, Akik maradtak, Downton Abbey, Volt egyszer egy... Hollywood (továbbra is ez a rekorder 332 ezer nézővel), Kópé.

Borítókép: STXfilms - Motion Picture Artwork

Legolvasottabb hírek