promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a 2020-as Super Bowl sztárfellépői
Borítókép:  Super Bowl offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szervezők két csajjal támadnak az idei Maroon 5-os égés után.

Februárban a téli hidegben, bekuckózva az ágyamban kínkeservesen szenvedtem végig a Halftime Showt, ami az egyik leggyűlöltebb lett a történelem során. Igazából még a kritikámat sem kellene megosztanom, mert a számok magukért beszélnek: A Maroon 5 fellépése 905 ezer dislike-ot kapott.

Most ezt két már igen csak tapasztalt énekesnek kell rendbe hoznia, bár a többség szerint teljesen mindegy kit tesznek a színpadra, a Halftime show már régen elvesztette a varázsát.

Az egyikük Jennifer Lopez lesz, aki most eléggé felkapott lett A Wall Street pillangói miatt. Meglepő, de a kritikusok dicsérik a filmet, és a közönség szerint sem rossz. Bár a sztori erősen segít ezen, azonban most Lopez hangjára leszünk kíváncsiak, és nem a színészi játékára a színpadon.

A Puerto Ricó-i énekesnő mellé Shakira csatlakozik, aki mindig meg tudja teremteni a hangulatot a fellépésein. Nem tudni mi lesz, de a Maroon 5-nál nagyobb borzalmat aligha fognak tudni összehozni, szóval legyen magasan az a léc.

Az 54. Super Bowlt Miamiban, a Hard Rock Stadiumban rendezik meg 2020. február 2-án, persze magyar idő szerint már február 3-án hajnalban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás