promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson békejobbot nyújtott Vin Dieselnek
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szikla hajlandó elásni a csatabárdot.

„Nem fordítasz hátat egy családtagnak, akkor sem, ha ő igen”

– hallható ez a mondat Vin Diesel szájából a Halálos iramban 6. részében. Az elmúlt jó másfél évben többek között az is izgatta a franchise rajongóit, hogy min szólalkozhatott ennyire össze Diesel és Johnson, és hogy ez a viszony kihat-e a későbbi filmekre.

A Szikla tavaly a Rolling Stones-nak beszélt arról, hogy Vinnel a filmkészítésben és az együttműködésben nem értenek egyet. Bár a színész azt mondta, hogy egyikükben sincs rosszindulat, mégis azt mondta, kérdéses, hogy újra egy filmben dolgoznak együtt. A rajongók ebből azt szűrték le, és már el is könyvelték, hogy Hobbs karaktere nem kap szerepet a közelgő Halálos iramban 9-ben.

Nemrég azonban Johnson közzétett egy videót az Instagram-oldalán, amelyben amellett, hogy újfent kifejezte köszönetét a rajongóknak, hogy ennyien megnézték a Hobbs & Shaw-t, békejobbot nyújtott Dieselnek.

„Örök hála a testvéremnek, Vinnek, amiért támogatta a Hobbs & Shaw-t. Micsoda őrült út volt ez! 10 éve, hogy befogadtál engem a Halálos iramban családjába. Köszönettel tartozok ezért. Te is tudod, hogy ez idő alatt mindig is az volt a célom, hogy ennek az univerzumnak a részeseként minél magasabb szintre segítsek juttatni a franchise-t, bármibe is kerül. Mindent ügyesen és okosan csináltunk, szóval még egyszer hálásan köszönöm, testvérem! Hamarosan újra találkozunk, Toretto.”

#HobbsAndShaw #FastAndFurious #UniverseExpansion @sevenbucksprod

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Ez persze még nem válasz arra a kérdésre, hogy Hobbs felbukkan-e a széria 9. részében. Egyelőre annyi bizonyos, hogy a 2020. május 22-ére bejelentett filmben a család mellett visszatér Charlize Theron és Helen Mirren, emellett csatlakozott a gárdához John Cena, akiről eddig nem tudni, hogy milyen karakter bőrében láthatjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday @MRodOfficial. #FastFurious Repost from @JordanaBrewster: So much

Fast & Furious (@fastandfuriousmovie) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás