Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Friss előzetessel támad a Midway

Friss előzetessel támad a Midway

Zene, Film & Kultúra

Friss előzetessel támad a Midway

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:20

A látványra nem lesz panaszunk Roland Emmerich új filmjében.

A midwayi csata a második világháború egyik döntő ütközete volt 1942 júniusában az Egyesült Államok és a Japán Birodalom között. Ezt Hollywood még nem dolgozta fel, szóval elérkezetnek látták az időt, hogy ebből is készüljön valami.

Az égi csatározás valóban gigászi volt, az amerikai oldal 61 repülőt vesztett el, míg a japánoknál 228-at szedtek le, szóval a rendező Emmerich így tényleg elengedhette magát akció terén.

Kíváncsi vagyok a költségvetés mennyiből jött ki. Az IMDb oldala jelenleg 100 millió dollárt emleget, de ez még elég soványnak néz ki, például azt nézve, hogy a Michael Bay féle 2001-es Pearl Harbort 140-ből rakták össze. Ha ennyiből megúszták, akkor kalapon emelem. A készítők folyamatosan bizonygatják, hogy nem egy Égi háború második felvonást fogunk kapni, persze akinek azonnal ez ugrik be róla, azt nem hibáztatom.

A színészgárda mindenesetre zseniális: Luke Evans, Aaron Eckhart, Ed Skrein, Nick Jonas, Etsushi Toyokawa, Mandy Moore, Dennis Quaid és persze ott van a mindig maximumon pörgő Woody Harrelson is.

A Midway 2020. november 7-én debütál nálunk.

Borítókép: IMDb

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria