promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss előzetessel támad a Midway
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A látványra nem lesz panaszunk Roland Emmerich új filmjében.

A midwayi csata a második világháború egyik döntő ütközete volt 1942 júniusában az Egyesült Államok és a Japán Birodalom között. Ezt Hollywood még nem dolgozta fel, szóval elérkezetnek látták az időt, hogy ebből is készüljön valami.

Az égi csatározás valóban gigászi volt, az amerikai oldal 61 repülőt vesztett el, míg a japánoknál 228-at szedtek le, szóval a rendező Emmerich így tényleg elengedhette magát akció terén.

Kíváncsi vagyok a költségvetés mennyiből jött ki. Az IMDb oldala jelenleg 100 millió dollárt emleget, de ez még elég soványnak néz ki, például azt nézve, hogy a Michael Bay féle 2001-es Pearl Harbort 140-ből rakták össze. Ha ennyiből megúszták, akkor kalapon emelem. A készítők folyamatosan bizonygatják, hogy nem egy Égi háború második felvonást fogunk kapni, persze akinek azonnal ez ugrik be róla, azt nem hibáztatom.

A színészgárda mindenesetre zseniális: Luke Evans, Aaron Eckhart, Ed Skrein, Nick Jonas, Etsushi Toyokawa, Mandy Moore, Dennis Quaid és persze ott van a mindig maximumon pörgő Woody Harrelson is.

A Midway 2020. november 7-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás