promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Joker új, szinkronos előzetese
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mégsem Csőre Gábor lesz Joaquin Phoenix szinkronhangja.

A szerencsésebbek már láthatták a Jokert a torontói vagy a velencei filmfesztiválon. A fogadtatás, a sok dicséret és pozitív kritika alapján nagyon úgy tűnik, hogy Todd Philips filmje az év egyik meglepetése lesz, és talán még az év filmje címet is elnyeri. Egy biztos, Joaquin Phoenix tökéletes választás volt a Bűn Bohóc Hercegének szerepére.

Az első szinkronos előzetes megjelenésekor még Adam Sandler állandó magyarhangja, Csőre Gábor szinkronizálta Phoenix-et. Nincs semmi bajom a színészzel, remekül kölcsönzi tengerentúli kollégái hangját, és Phoenix-et is már szinkronizálta, de úgy gondoltam, hogy ehhez a karakterhez Csőre már kevés lesz.

Szerencsére most befutott a végső előzetes szinkronos változata, amiben már Rátóti Zoltán adja a színész hangját. És milyen remekül. Szerintem az ő orgánuma sokkal jobban passzol a karakterhez. A főszereplőn kívül hallhatjuk még Robert De Niro ugyancsak visszatérő magyarhangját, Reviczky Gábort is. Ha ezek a magyarhangok maradnak, akkor nincs okunk panaszkodni. A Joker október 3-án érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás