Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott a Joker új, szinkronos előzetese

Befutott a Joker új, szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Befutott a Joker új, szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

Mégsem Csőre Gábor lesz Joaquin Phoenix szinkronhangja.

A szerencsésebbek már láthatták a Jokert a torontói vagy a velencei filmfesztiválon. A fogadtatás, a sok dicséret és pozitív kritika alapján nagyon úgy tűnik, hogy Todd Philips filmje az év egyik meglepetése lesz, és talán még az év filmje címet is elnyeri. Egy biztos, Joaquin Phoenix tökéletes választás volt a Bűn Bohóc Hercegének szerepére.

Az első szinkronos előzetes megjelenésekor még Adam Sandler állandó magyarhangja, Csőre Gábor szinkronizálta Phoenix-et. Nincs semmi bajom a színészzel, remekül kölcsönzi tengerentúli kollégái hangját, és Phoenix-et is már szinkronizálta, de úgy gondoltam, hogy ehhez a karakterhez Csőre már kevés lesz.

Szerencsére most befutott a végső előzetes szinkronos változata, amiben már Rátóti Zoltán adja a színész hangját. És milyen remekül. Szerintem az ő orgánuma sokkal jobban passzol a karakterhez. A főszereplőn kívül hallhatjuk még Robert De Niro ugyancsak visszatérő magyarhangját, Reviczky Gábort is. Ha ezek a magyarhangok maradnak, akkor nincs okunk panaszkodni. A Joker október 3-án érkezik a mozikba.

Borítókép: MovieWeb