Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb nagyszerű sorozattal támad az Apple: See előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.09.12. 17:30

Szegény Aquaman megvakul, de mindenki más is.

Már nem kell sokat várni, és november elsején indul az Apple TV+. A streamingszolgáltató egy igen telített piacra próbál betörni, de a kedvezményes 1890 forintos előfizetéssel azért be fognak tudni húzni pár embert. Aki ráadásul iPhone-t, Macet, vagy iPadet vásárol, az 12 hónapig ingyen élvezheti a tartalmakat.

Az Apple egyik nagy dobása a The Morning Show című dráma lesz, amihez megszerezték Jennifer Anistont, Reese Witherspoont, és Steve Carellt is. Most újabb csúcsszériával támadnak, mivel a See első ránézésre nagyon annak néz ki. A főhős a Trónok harcából, na meg az Aquamanből már jól ismert Jason Momoa lesz.

A történet szerint a bolygónkat egy vírus veszi birtokba, mely során az emberek megvakulnak. A főhősünknek és szerelmének azonban olyan gyerekei születnek, akik látnak, így egy új világot hozhatnak el. Van egy gonosz királynőnk is, aki nem így gondolja, és el akarja venni a testvérek életét.

Az előzetesből kitűnik, hogy az Apple azért nem sajnálta a pénzt erre a szériára sem. A See a csatorna indulásával, vagyis november elsejétől már elérhető lesz.

Borítókép: Apple TV+

Vissza a főoldalra.
Ez Magyarország legmagasabban fekvő települése