Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pennywise állította meg Pittet és DiCapriot

Pennywise állította meg Pittet és DiCapriot

Zene, Film & Kultúra

Pennywise állította meg Pittet és DiCapriot

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.09.10. 22:00

A bohóc átvette az uralmat a hazai mozikban.

Először kezdjük azzal, hogy én se gondoltam volna, hogy ennyire Tarantino-fanatikusok vagyunk, pedig nagyon úgy néz ki. A Volt egyszer egy... Hollywood három hétig vezette a magyarországi mozis listát, ami valóban szép eredmény. Az Az: Második fejezet kellett ahhoz, hogy letaszítsák a trónról. Tarantino alkotása amúgy közelít a 300 ezres nézőszámhoz, eddig összesen 294 ezer 138 ember volt rá kíváncsi, vagy nézte meg nagyon sokszor.

Pennywise remekül nyitott, 100 ezer 238-an ültek be a horrora, globális szinten pedig máris 185 millió dollárt tudott összekalapozni. A 70 milliós költségvetést nézve ez bizony nagyon jól hangzik.

A Volt egyszer egy... Hollywood még így sem panaszkodhat az ezüstéremmel. Egy hónap után is 22 ezer 446-os nézőszáma volt. Világszinten 310 millió dollárnál tart a film, itthon pedig 443 millió forintot szedtek össze neki a nézők.

A bronzérmes maradt Seth Rogen vígjátéka, a Jó srácok, amire 18 ezer 169 ember ült be. Ez Amerikában is a harmadik helyen van, szóval ebben egyezünk.

A top 10 további résztvevői így követik egymást: Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása, Aki bújt, Angry Birds 2 – A film, Kis kedvencek titkos élete 2, Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Az oroszlánkirály, Családi vakáció – Irány Ibiza.

Borítókép: Warner Bros.

Legolvasottabb hírek