Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Minisorozat lehet a Volt egyszer egy Hollywood-ból

Minisorozat lehet a Volt egyszer egy Hollywood-ból

Zene, Film & Kultúra

Minisorozat lehet a Volt egyszer egy Hollywood-ból

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:17

Közel négy és fél órás változat készül Tarantino 9. filmjéből.

Tavasszal került fel a Netflixre Quentin Tarantino 8. filmjének bővített változata, az Aljas nyolcas. A film egyébként sem volt rövid, de sokakkal ellentétben én úgy vagyok vele, hogy kellett ez a játékidő ennek a zseniálisan építkező filmnek.

Tarantino már az előző filmjével kapcsolatban is azt mondta, hogy nagyon sok jelenet végezte a vágóasztalon, amit szeretett volna, ha bekerült volna a végső vágatba. Hasonlóképpen nyilatkozott a Volt egyszer egy Hollywood esetében is, és bár a Netflix még nem ajánlotta fel a mesternek a lehetőséget, biztosra veszem, hogy elkészülhet a film bővített változata.

Ez Brad Pitt szerint is csak idő kérdése. A színész nemrég a New York Times-nak adott interjút, aminek a szerzője a cikkben fel nem használt idézeteket rakott fel a Twitterre. Ezek között olvasható az is, mikor Pitt arról beszélt, hogy miért volt jó ötlet Tarantino-tól, hogy kibővítette az Aljas nyolcast.

„Egy sorozatban sokkal több idő van a karakterekre, a sztorira, és arra, hogy olyan irányokba is elmenj, amelyekre a filmben nincs lehetőség. Ezekből a filmekből nagyon sok minden a vágóasztalon végzi, mert egyszerűen nem férnek bele. Ezért király dolognak tartom, hogy Tarantino fogta az Aljas nyolcast, és összerakott belőle egy négyrészes minisorozatot. Mintha csak megkapnád a legjobbat mindkettőből: megvan a moziélmény, a sorozathoz pedig több anyagot tudsz felhasználni.”

Borítókép: IMDb