Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nicki Minaj bejelentette, hogy visszavonul

Nicki Minaj bejelentette, hogy visszavonul

Zene, Film & Kultúra

Nicki Minaj bejelentette, hogy visszavonul

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:05

Az énekesnő ezt a Twitterén tette közé, de túl sok információt nem árult el a dologról.

Nicki Minaj nem lesz a szívem csücske, de sosem vitattam az érdemeit, mert korunk egyik legnagyobb énekesnőjéről beszélünk. Persze régen még csinálta a rappet, de hát át kellett váltania a jövedelmezőbb popzenére. Számtalan díj és jelölés kísérte az útját, na meg olyan dalok, amik Billboard Hot 100-as listájáról kirobbanthatatlanok voltak. Ezzel két éve még Guinness-rekorder is volt, mint a legtöbbet szerepelt női előadó a listán.

Akik ott voltak idén a budapesti koncertjén rajongóként, azok örülhetnek, mert Minaj nem rég jelentette be a Twitterén, hogy visszavonul.

Az persze tiszta, hogy az énekesnő a családalapításra szeretne koncentrálni, de fura, hogy ezt így jelenti be. Ed Sheeran kicsit másképp csinálta ezt. Ő is a baba projekten dolgozik a párjával, de tisztázta, hogy csak másfél évig nem szeretne színpadra állni.

Minaj ennyi csontot dobott nekünk, és hogy mikor szeretne visszatérni, arról fogalmunk sincs, de végleges visszavonulásról szerintem itt sincsen szó. A hírt azonban hivatalosnak kezelhetjük, még ha Minaj a saját stílusában is közölte.

Borítókép: Jean-Baptiste LACROIX / AFP