promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a Gyűrűk Ura-sorozat egyik főszereplője
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ránézésre is egy tündeként tudnánk elképzelni a színészt.

[[adv]]

Nagyon szeretem a Gyűrűk Ura trilógiát, ezért is várom annyira az Amazon sorozatát, ami Középfölde Másodkorában fog játszódni. Nemrég napvilágot látott egy interjú Tom Shippey-vel, amiben a Tolkien-szakértő az első évad hosszúságáról beszélt.

Az alkotógárdát is megismerhettük már egy Twitter-videón keresztül, sőt a széria egyik főszereplőjére is fény derült Markella Kavanagh személyében. Feltevődhet a kérdés a rajongók körében, hogy hány ismert karaktert láthatunk majd a sorozatban. Az biztos, hogy Völgyzugoly urát, Elrondot láthatjuk majd fiatalkorában, hiszen akik ismerik Tokien történeteit, tudják, hogy a tündének volt egy komoly összecsapása Sauronnal.

Úgy látszik, hogy az Amazon megtalálta a fiatal Elrond szerepére a tökéletes színészt. Will Poultert eddig olyan filmekben láthattuk, mint a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja, A visszatérő, vagy a Fehér éjszakák. A 26 éves színészt, ha jobban megnézzük, akkor fellelhetünk némi hasonlóságot közte és a Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiában Elrondot alakító Hugo Weaving között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás