Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A The Irishman lesz a leghosszabb Scorsese film

A The Irishman lesz a leghosszabb Scorsese film

Zene, Film & Kultúra

A The Irishman lesz a leghosszabb Scorsese film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:30

Martin Scorsese nem fukarkodott a játékidővel, ez lesz a rendező leghosszabb alkotása.

A The Irishman a New York-i Filmfesztivál nyitóestéjén debütál majd szeptember 27-én, és végül a Netflixnek az észak-amerikai mozikkal is sikerült megállapodnia. Bár nem úgy, ahogy a mozik akartak, mert ők több hónapig szerették volna adni az alkotást, így viszont nagyjából egy hónapot kapnak a streamingszolgáltatótól, ami nagyon a maximum.

A filmszínházas debütálás november elsején pénteken lesz ott, a hivatalos Netflixes világpremiert pedig november 27-ére tűzték ki.

Rossz hír, hogy így hazai nézőként elég sokat kell várnunk az alkotásra, a jó hír viszont az, hogy a nappalinkban tekinthetjük meg, ahol akkor tartunk pisiszünetet, amikor csak szeretnénk. A moziknak is lehet be kell majd szúrniuk valami ilyesfélét, mivel a The Irishman 210 perces lesz, vagyis három és fél óra hosszúságú.

Bár jómagam aztán nem fogok könnyeket hullajtani, hogy ennyi ideig nézhetem Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci játékát, akik újra gengszterszerepben tündökölnek. A sztori amúgy a könyvmolyoknak ismert, mivel a The Irishman Charles Brandt „Hallom, szobafestő vagy” című bestsellere alapján készült.

Ezzel Scorsese rekordot dönt a saját filmjeit tekintve, mivel így a The Irishman lesz a leghosszabb alkotása. A Wall Street farkasa 180 perces volt, a Casino 178, a New York bandái 167, a Nagymenők pedig 147. Üdvözlet az új 210 perces aranyérmesnek!

Borítókép: Netflix