Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mozifilm készül a Cheetos chipsről

Mozifilm készül a Cheetos chipsről

Zene, Film & Kultúra

Mozifilm készül a Cheetos chipsről

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:00

Chester Gepárd a világot már meghódította, most a mozikra játszik.

Erről a filmről már tavaly is lehetett pletykákat hallani, de azt hittem, hogy csak egy poén, így nem vettem komolyan. Most viszont, hogy a Fox Searchlight megtalálta a tökéletes rendezőt Eva Longoria személyében, már biztos, hogy nem egy előrehozott áprilisi tréfáról van szó. A hírt a Deadline hozta le.

Na jó, azért ne dobjunk rögtön egy hátast, ennyire nem vészes a helyzet. A film ugyanis a rendkívüli népszerűségnek örvendő Flamin' Hot Cheetos megszületéséről és annak ötletgazdájáról fog szólni. Richard Montañez mexikói bevándorlók gyermekeként született, összesen 12-en éltek egy háztartásban. Tanulási nehézségei miatt hamar kibukott az iskolából, és hamarosan a Frito-Lay-nél kötött ki takarítóként. Itt gyártják a Cheetost is. Egyszer hazavitt a chipsből egy keveset, és megszórta chilivel. Az újfajta ízt végül bemutathatta a cég részvényeseinek, akiket lenyűgözött az új íz. Így lett a Flamin' Hot Cheetos az egyik legnépszerűbb chips, Montañez pedig piszkosul gazdag.

Ezt a történetet fogja Longoria megfilmesíteni, aminek forgatókönyvét Lewis Colick írja majd (Őrjítő vágy, Golyóálló, Kísért a múlt, Charlie St. Cloud halála és élete).

A premierről eddig semmit sem tudni, az biztos, hogy a film szlogenjének ezt tüntetném fel:

„Megáll az eszed, ha lesed!”

Borítókép: Wallpaper Cave