Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jövőre érkezik a The Clone Wars befejező évada

Jövőre érkezik a The Clone Wars befejező évada

Zene, Film & Kultúra

Jövőre érkezik a The Clone Wars befejező évada

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:00

A LucasFilm úgy látszik, tényleg változtatott a stratégiáján, és megadja mindazt, amire a rajongóknak szükségük van.

A Star Wars előzménytrilógiájában George Lucas szándéka az volt, hogy kibővítse a maga kis Univerzumát, új bolygókat, új fajokat, új rendszereket mutasson meg nekünk. Ennek folytatásaként készült el az általa megálmodott The Clone Wars című animációs sorozat, ami 2008 és 2014 között töretlen sikerrel hódított. Magam is nagyon szerettem ezt a szériát, hétvégente még mindig belefutok valamelyik csatornán, és szívesen nézem újra az epizódokat.

2014-ben, a hatodik évad után sajnos elkaszálták a sorozatot, így Dave Filoni és csapata nem tudta szépen átívelni a teljes történetet A klónok támadásából A sithek bosszújába. Nagyon sokáig csend uralkodott a galaxisban, és a rajongók egy új reményben bizakodtak. Nem hiába. A tavalyi Comic Con-on váratlanul robbant be a hír, hogy a LucasFilm Animation Ltd. Filoni vezetésével befejezi a sorozatot.

Bár a LucasFilm bejelentette, hogy az idén decemberben bemutatásra kerülő Skywalker kora után ritkábban fognak érkezni a Star Wars-filmek, a Disney+-on a Clone Wars-val együtt négy sorozat van készülőben. Az egyikük a The Madalorian, ami a streamingszolgáltatóval együtt november 12-én indul, ezt követi majd a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor századosról szóló széria, továbbá Ewan McGregor főszereplésével készül az Obi-Wan Kenobi sorozat is. Szóval lesz mit nézni.

A Clone Wars befejező évada 12 részes lesz, és 2020 februárjában debütál majd a Disney+-on.

Borítókép: Inverse