Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ebbe a változásba beleremegnek a Barátok közt-rajongók

Ebbe a változásba beleremegnek a Barátok közt-rajongók

Zene, Film & Kultúra

Ebbe a változásba beleremegnek a Barátok közt-rajongók

Zene, Film & Kultúra

TK 13:13

Ennek ellenére az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozatát naponta kétszer is láthatják a rajongók.

A SorozatWiki augusztus 20-án bombasztikus hírrel jelentkezett. Értesülésük szerint az RTL Klub 21 év után kiveszi a főműsoridőből a Barátok köztöt.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy nem véletlenül, hiszen a legmegosztóbb karakter elhagyja a Mátyás király teret.

A portál értesülései szerint szeptember 2-án indul a csatorna őszi műsorrendje, és oda nem fér be a Barátok közt – legalább is főműsoridőben. Az elmúlt 21 évben, vagyis az indulás óta, állandóan valamikor este volt látható a szappanopera. Jelenleg 21.10-től nézhetik a rajongók az RTL-en.

Szeptembertől azonban ez megváltozik: a SorozatWiki (és a Port.hu) arról ír, hogy a népszerű sorozat friss részei hétköznap délutánonként, 17:10-től láthatók az RTL Klubon. Majd este negyed 11 környékén megismétlik az aktuális részt.

A két Barátok közt vetítés között megmarad az RTL Híradója, a Fókusz, a Drága örökösök. Azonban szeptember 1-től indul a csatorna új realityje, a Love Island, ami 21 óra körül lesz látható.

A SorozatWiki megkereste az RTL Klub sajtóosztályát, akik megerősítették a változást. Az Index azt is megtudta, hogy az eddigi 24 perc helyett, a szeptembertől induló új részek már hat-nyolc perccel lesznek hosszabbak – átlagban.

Borítókép: Instagram