promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden lesz Leander 10 éves koncertjén, amit el tudsz képzelni
Borítókép:  Leander offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maratoni bulira számíthatnak a rajongók augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben.

Leandernek 2009. augusztus 19-én jelent meg az első trackje, a Csak Te, amit egyik rajongónak sem kell bemutatni. Ők már kaptak egy meglepetést, mivel a frontember, aki az egész klasszikus muzsikát saját maga rakta össze, a 10 éves jubileum alkalmából készített egy új változatot 2019-es hangzásban.

Az est előtt olyan dolgot csinált az előadó, ami nem igazán megszokott, de ennyire szeretné, hogy ha ez a fellépés nem róla, hanem a közönségről szólna. Egy Facebook szavazás keretében a fanok dönthették el, hogy melyik albumról mely dalok kerüljenek bele a programba.

A 20 legnépszerűbb Leander, Leander Rising, és Leander Kills dal mellett 10 különlegességgel is készülnek az Amigod és a Leander Kills tagjai, sőt egy dal erejéig Leander első zenekar a Babylon is színpadra lép. A különleges vendégek (Bodor Máté, Icarus, Peleskei Bence, Porkoláb Norbert, Szabó Gergely) egész sorát felvonultató koncerten több olyan dal is elhangzik majd, melyet még soha nem láthatott, hallhatott élőben a közönség, köztük a legutóbb publikált Kicsiny falum.

A 18 órai kapunyitáskor Leander és zenésztársai közönségtalálkozót tartanak, hogy aki személyesen is szeretne találkozni velük vagy közös fotót készíteni, megtehesse ezt. A különleges vendég a Down For Whatever zenekar lesz, akik miatt szintén érdemes majd korábban érkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás