promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyik premier sem tudott mit kezdeni Amerikában a Hobbs & Shaw-val
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dóra és az elveszett Aranyvárosban bíztak, de csúfosat bukott, mondjuk sehol sem szálltak el a bevételek.

[[adv]]

Először foglalkozzunk a dobogóval, mivel Dóra nincsen ott. Tehát a Halálos iramban: Hobbs & Shaw megtartotta az első helyét, ehhez pedig elég volt a 25,4 millió dolláros hétvégi bevétel. Világszinten már 332,6 milliónál tart Szikla és Statham duója.

A második helyre a sokak által várt Lidérces mesék éjszakája esett be, elég szép, 20,8 millió dolláros hétvégi bevétellel. Guillermo del Toro és André Øvredal horrorja nem is csoda, hogy népszerű, mert első ránézésre olyan, mintha a Stranger Things és az Az keveréke lenne. A rossz hír, hogy nekünk nagyon sokat kell rá várnunk, mivel november 28-án lesz a premier itthon.

Az oroszlánkirály csak egy helyet csúszott vissza, szóval még mindig benne van a top 3-ban, és gyűjtögeti a pénzt. Alig maradt le az ezüstéremről, mivel 20 millió dollárt termelt. A világbevételére lehet irigykedni, mivel 1 milliárd 334 millió dollárnál tart jelenleg.

A Dóra, a felfedező előszereplős remake-je már nem jött be annyira. A Nickelodeon animációs sorozatát rengeteg gyerek imádja, szóval lehet ők fogják majd valamikor megmenteni Dórát és az elveszett Aranyvárost. A tengerentúlon mindenesetre még nem sikerült vele beindítani a családokat, de azért 17 milliót összetudott kaparni indulásként, az 50 milliós büdzsé behozása azonban még kicsit odébb van. Nálunk augusztus 8-ára volt kiírva, de úgy látom nem lett bemutatva valamiért. Az új dátum még nem ismert.

Az ötödik helyen álló Volt egyszer egy... Hollywood azonban csütörtökön már érkezik hozzánk. Tarantino új filmje Amerikában most már átlépte a 100 milliós bevételt, és most a világ többi részét fogja bevenni, szóval rendes összbevételről majd utána tudunk beszélni.

A top 10 további szereplői így jönnek sorban: Ebgondolat (premier), A bűn királynői (premier), Pókember: Idegenben, Toy Story 4, The Farewell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás