Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Látványos előzetest kapott a Carnival Row

Látványos előzetest kapott a Carnival Row

Zene, Film & Kultúra

Látványos előzetest kapott a Carnival Row

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:55

Az Amazon egy újabb erős szériával készül támadni.

Nem sajnálták rá a pénzt, és a két főszereplő sem most kezdte a szakmát, mivel Orlando Bloomról és Cara Delevingneről van szó. Utóbbi ugyebár modellből lett színésznő, és elég szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de egyre jobban teljesít, így elérte, hogy ne tudjak belekötni.

A sorozat a fantasy rajongóknak fog bejönni, amibe belekevertek egy kis detektíves szálat is. Bloom fogja alakítani a Rycroft Philostrate nevű nyomozót, akinek le kell vadásznia egy gyilkost. Már eleve érdekes a történet, mivel Carnival Row egy különös város, ahol az emberek különböző mitikus lényekkel élnek együtt.

A Cara által játszott Vignette Stonemoss egy tündér, aki segíteni fog a nyomozónak, és hát hogy még bonyolultabbá tegyék a dolgot, egymásba szeretnek, amit itt nem igazán néznek jó szemmel.

Ne számítsatok tündérmesére, mert úgy tűnik egy elég sötét hangulatú szériát kapunk majd. A Carnival Row első évada nyolc részből fog állni, ami augusztus 30-én debütál. Nagyon bíznak benne, mivel már berendelték a második évadot is.

Borítókép: Amazon

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria