promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A közönséget nem érdekelték Az oroszlánkirály negatív kritikái
Borítókép:  Disney Enterprises
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ők bizony bőszen betámadták a mozit, és csorgott is a bevétel.

[[adv]]

Persze azt így is lehetett tudni, hogy megbukni nem fog, de arra nem számítottam, hogy az első héten ekkorát fog kaszálni. Hiába nehézkesen adja vissza az eredeti hangulatát, az óriási hype be tudta húzni a közönséget a mozikba.

A Disney élőszereplős verziójára 260 milliót tapsoltak el, és csak Amerikában 185 milliót hozott, míg világszinten 531 millió dolláros bevételt produkált. Viszonyításként a tengerentúlon most hetedik helyen tanyázó Aladdin 988 millió dollárnál tart, és már vetítik egy ideje. Amúgy Az oroszlánkirály mellé nem is mertek más premiert bedobni ott.

A Pókember: Idegenben stabilan második 21 milliós amerikai bevételével, és a cél még mindig az, hogy átlépje az egymilliárdot. Hálószövő-rajongók, ha kell, üljetek be rá még egyszer, mert a Sony csak akkor hajlandó elkészíteni a folytatást, ha ez megtörténik. Most jelenleg 970 millió dollárnál tart. Ha minden jól megy, akkor jövő héten már ő is beléphet a Marvel milliárdos klubba.

A tengerentúlon még mindig a Toy Story 4 szekerét tolják a nézők, míg nálunk A kis kedvencek titkos élete 2 megy igazán. Utóbbi Amerikában még nem pottyant ki a top 10-ből, azonban már csak 10-ik. A Toy Story 4 bronzérmes lett 14,6 millió dollárral, összbevételben pedig 859 milliónál tart. A kis kedvencek második felvonása 318 milliót gyűjtött, de hát azt 80 millióból rakták össze, nem 200-ból.

A bronzérmes Toy Story 4-et a Préda, a Yesterday és az Übergáz követi a sorban, míg az Aladdin és A kis kedvencek titkos élete 2 közé az Annabelle 3 és a Fehér éjszakák furakodott be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás