promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új album is érkezik Iggy Pop fellépése mellé
Borítókép:  Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bizonyára egy pár friss tracket is fog hallani a közönség az ősszel érkező lemezről a Budapest Parkban.

Erre az évre nem igazán panaszkodhatnak a rock keresztapa rajongói, ugyanis egy önálló koncerttel látogat meg minket, amit július 24-én a Budapest Parkban fog prezentálni, majd szeptember 6-án már érkezik az új album „Free” címmel.

Iggy egy igazi zenei innovátor, aki számos generáció számára képes definiálni a punk műfaját. Már 72 éves, de még mindig úgy vonaglik félmeztelenül a koncerteken, mintha a gimis zenekarában rázná a fejét.

Iggy hosszasan beszélt az új anyagról, ami telesen más lesz, mint amiket eddig letett az asztalra:

„Ezen a lemezen más szerzők mondandóját tolmácsolom, én csak a hangomat kölcsönzöm a gondolataiknak. A Post Pop Depression turnéi után biztos voltam benne, hogy sikerült megszabadulnom az egész addigi életemet és karrieremet beárnyékoló, hosszan tartó önbizalomhiánytól és bizonytalanságtól. Viszont ahelyett, hogy örültem volna ennek, üresnek és kimerültnek éreztem magam. Csak el akartam bújni a napszemüvegem mögé, hátat fordítani mindennek, és továbbállni – szabad akartam lenni. Tudom, hogy a szabadság csak egy illúzió, egy érzés, de mindig mindent ennek az érzésnek rendeltem alá. Így született ez az album is: egyszerűen csak hagytam, hogy megtörténjen.”

A címadó dal közben már napvilágot látott, de ez még csak afféle intrócska, a masszívabb dalok majd ezután fognak érkezni. Azonban most már készüljetek a koncertre, ahol Iggy még 70-en felül is ki fog tombolni mindent magából, amit ki tud.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás