promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül a Thor negyedik része
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mennydörgés Istenének új moziját a Ragnarök rendezője fogja dirigálni, de ennek ára van.

Az első két Thor-film röviden összefoglalva nem váltotta ki a karakter rajongóinak elismerését, ezért a 2017-ben bemutatott Thor: Ragnarök egy teljesen új irányt vett a maga színpompás, giccses, már-már túlhumorizált stílusával. Mondanom sem kell, hogy volt, akinek ez a vonal sem nyerte el a tetszését, mi több, méltatlannak találta a karakterhez, de a legtöbb rajongó imádta Taika Waititi Thorját, és az én szubjektív ranglistámon is egész jó helyet kapott.

Éppen ezért nem is lepett meg engem a hír, hogy a Mennydörgés Istenének negyedik szólófilmjét is ő fogja rendezni, emellett a forgatókönyvét is ő írja. Viszont ennek ára van. A Hollywood Reporter értesülései szerint emiatt csúszik a legendás anime-adaptáció, az Akira, amit ugyancsak Waititi készít. Az eredetileg 2021 májusában mozikba kerülő feldolgozás így határozatlan ideig tolódik.

A Thor új részével kapcsolatban biztosan kapunk további infókat a San Diego-i Comic Con-on, ahol a Marvelnek is lesz egy másfél órás panelja július 20-án, szombaton. Emellett kiderül az is, hogy milyen filmekből fog állni az MCU negyedik fázisa. Én biztosra veszem, hogy Chris Hemsworth nemcsak a Thor 4-ben, de A galaxis őrzői 3-dik részében is szerepet kap, ismervén a Bosszúállók: Végjáték befejezését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás