Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Igazi koccintós dalt szerzett Biga

Igazi koccintós dalt szerzett Biga

Zene, Film & Kultúra

Igazi koccintós dalt szerzett Biga

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:32

DR BRS újabb kollaborációt hozott össze, aminek Varga Viktor és Heincz Gábor Biga a főszereplője.

A fagyit is bicskával szelő főszereplő, lepukkant platós autó a múlt évezredből, harsány minták, olcsó nylon ing és lopótök kíséri a Koccintós című slágert, ami valóban egy kellemes buliindító nóta lett. Természetesen Biga a populáris dalokat preferáló közönséget célozta meg.

„Nagyon hiányzott egy igazi magyar bulibeindító. Ez mozgatott, amikor a zenét szereztem. Egy olyan számot akartam, ami a miénk, magyaros, egyszerű, könnyen megjegyezhető, és mindenki által szerethető.”

- mesélte a szerzeményről Biga, aki a szöveget Béres Attilával, vagyis DR BRS-sel közösen írta.

DR BRS főleg feldolgozásokat dobott ki eddig, úgy mint a „Hol van az a lány” és „Tűzvarázsló”, de most mindenképpen egy önálló szerzeményt akart a közönségre zúdítani.

„Buli DJ-ként én is beleszerettem a magyar partihimnusz gondolatába. Ez egy láncledobós szám, amire ki lehet elengedni a fáradt gőzt és fel lehet szabadulni, lehet ünnepelni. Ahogy Biga is mondta, ilyen már nagyon rég született, hiány van belőle a piacon, ezt én is éreztem, ezért nagyon örültem, amikor megkeresett az ötlettel.”

– tette hozzá DR BRS.

Azonban jöjjön a tesztelő tömeg, vagyis Ti, és vessétek bele magatokat a koccintásokba. Ha underground fanok vagytok, mint én, akkor csak hallgassatok bele, hogy mi fog bömbölni napi hússzor a rádióból.

Borítókép: Magneoton