promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre már érkezik A nagy Lebowski spin-off film
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

John Turturro megálmodta, megcsinálta, jöhet!

A Coen-tesók kultikus alkotása annyira telitalálat, hogy egy szimpla bowling gurításból is tudtak művészetet csinálni. Bár ahogy Jesus Quintana gurít, az minden, csak nem szimpla.

A rajongók imádják, és maga Turturro is, aki úgy gondolta, hogy a karakter nem csak pár percet érdemel, hanem kaphatna egy egész mozit is. A Coen-fivérek már 2016-ban áldásukat adták a projektre, annyira bejött nekik, de úgy döntöttek, hogy ez a látomás Turturro fejéből pattant ki, így rábízták a forgatókönyv megírását, valamint a rendezést is.

Most jó hírek érkeztek a filmmel kapcsolatban, mivel a Screen Media lecsapott a forgalmazásra, és nem akartak vacakolni, jövőre már moziba is küldenék, ráadásul az év elejére betervezve. A film címe The Jesus Rolls lett végül.

John Turturro mellett a két kulcskaraktert Audrey Tautou és Bobby Cannavale alakítja, de feltűnnek olyan nevek is, mint Susan Sarandon vagy Jon Hamm.

Állítólag lesz itt minden, törvény elől menekülés, botrányos szerelmi sztori, na meg egy fegyvermániás fodrász is, akinél Jesusék igazán kihúzzák majd a gyufát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás