Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Valami történik Bryan Cranston és Aaron Paul körül

Valami történik Bryan Cranston és Aaron Paul körül

Zene, Film & Kultúra

Valami történik Bryan Cranston és Aaron Paul körül

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:00

Nagy bejelentésre készülnek, de még nagyon titokzatos az egész.

Egy biztos dolog van, hogy jön egy Breaking Bad-film, aminek a fő karaktere Jesse Pinkman lesz. A Greenbriart az AMC és a Netflix közösen fogja bemutatni, tehát mi az utóbbi streamingszolgáltatón keresztül érjük majd el, míg Amerikában az AMC csatornáján lesz a nagy premier.

Ebben, mint tudjuk, Bryan Cranston már nem szerepelhetne, mivel a Breaking Bad után játszódik az egész. Vagy talán mégis? A rajongók eddig is azt találgatták, hogy hiába látjuk Waltert az utolsó jelenetben összeesni, de mivan, ha nem halt meg?

Őszintén? Szerintem meghalt, nagyon felborítaná a filmet, ha ő éppen börtönben csücsülne, de ki tudja? Viszont úgy gondolom, hogy Gilligan azt a ziccert nem fogja kihagyni, hogy ne hozza elő Walter karakterét, akár csak egy-két visszaemlékezés erejéig.

A páros közben Twitteren játszik a fanok idegeivel. Aaron Paul és Bryan Cranston egy héttel ezelőtt azt csinálta, hogy kitett egy képet két szamárról, amihez annyit írtak, hogy „hamarosan”. Aztán jött a Breaking Bad forgatókönyvírója, Peter Gould a két szamárral, aki azt írta hozzá, hogy „már várja ezt”.

Most ismét posztolt a színész páros, de a fotón már ők szerepelnek a két szamár helyett. Éppen egy patakban tapicskolnak, amihez csak annyit fűztek hozzá, hogy

„még hamarabb”.

Most beindulhat az agyatok, hogy mi lesz ez? Greenbriar-előzetes, vagy valami más Cranston kontra Paul-projekt? Minek a szamár? Miért járkál a két jómadár egy patakban? Nos, hamarosan kiderül.

Borítókép: AMC