Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Készen van a Balaton Sound Boat-programja is

Készen van a Balaton Sound Boat-programja is

Zene, Film & Kultúra

Készen van a Balaton Sound Boat-programja is

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:45

Mintha egy magánpartyn lennél: gyönyörű látvány, impozáns underground-DJ előadók. Ott lesz a Boaton Hernan Cattaneo és Alle Farben is.

Az eddigi legjobb line-upjával fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata. A fesztivál ideje alatt minden nap erősen limitált Boat Party-kon szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található sztároknál is többre vágynak. Ráadásul az itteni nevek mindig egyedi, meghatározó szettel készülnek elvarázsolni a közönséget.

A Boaton ott lesz majd a house és a techno szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.

A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel is várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul, mivel akkora monstrumról beszélünk, hogy a Zamárdi kikötő nem tudja fogadni. Azonban a fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat.

Érdemes időben lecsapni a jegyekre, mert a hajó kapacitása kevesebb mint 300 fő, és ezeknek a több mint a fele már jócskán elkelt.

Borítókép: StreamON