promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beindult a 2019-es VOLT Fesztivál
Borítókép:  VOLT offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szombat estig százezernél is több vendéget várnak Sopronba. Szerdán már dübörög a Slipknot, a Papa Roach és Cypress Hill is.

A három fellépő össze is hozta gyakorlatilag a fesztivál egyik legerősebb nyitónapját. A zúzósabb előadók mellett persze azoknak sem kell félnie, akik egy kis elektronikára vágynak, mivel érkezik Robin Schulz, Lost Frequencies, Parov Stelar, Martin Solveig, Friction, és a Kollektiv Turmstrasse is.

A többi nap fő fellépői között van még a slágergyáros Black Eyed Peas, a gitárhős Slash, az újra aktívan koncertező Ugly Kid Joe, és az olasz származású amerikai dalszerző-zseni, Laura Pergolizzi, azaz LP is.

„Lassan megszokottá válik, hogy a városban hónapok óta lehetetlen szálláshoz jutni a fesztivál idején, a vendéglátók a megnövekedett kereslet hatására három-négyszeres áron adhatják ki a szobáikat ebben az időszakban, és már a közeli osztrák hotelek is megteltek”

– mondta Fülöp Zoltán, a VOLT egyik alapító-főszervezője.

A szervezők a lurkókra is gondoltak. Számtalan program várja azokat is, akik a családdal jönnek ki. Ráadásul a 12 éven aluliak számára a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz.

Közben május 21. óta hazánkban is használható az Apple Pay. Már a magyar felhasználók is hozzáadhatják bankkártyájukat a Wallet alkalmazáshoz, hogy készüléküket a bankkártyaterminálhoz érintve fizessenek. A 27. Telekom VOLT Fesztivál lesz az első nagyfesztivál Magyarországon, amin az Apple Payt is lehet majd használni, a fesztivál integrált fizetési- és beléptetési rendszerét működtető Festipaynek köszönhetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás