promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennél gyerekbarátabb nem is lehetne a VOLT Fesztivál
Borítókép:  VOLT offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szervezők a lurkókra is gondoltak, ráadásul a 12 éven aluliak szinte ingyen mehetnek be.

Most nem az jön, hogy a műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. A szervezők szeretnék, hogy a kisebbek is megbarátkozhassanak a fesztivállal, így rengeteg színes programmal várják őket. A 12 éven aluliak számára ráadásul a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz. Ezt a közönségszolgálatnál lehet belépőre váltani, ami mellé rögtön jár a welcome lufi és a vattacukor is.

Felnőttek, lehet rájuk irigykedni! Ti nem juttok be rajzzal, felesleges próbálkozni, bármennyire is szép.

A kisebbek egyértelműen nem Slipknotra meg Slashre fognak zúzni, bár én lehet azt tettem volna anno, de lássuk a programot számukra.

Szombaton rögtön jöhet a backstage, mivel egy fesztiváltúrán mutatják meg a szervezők, hogy milyen is a VOLT beülről: lehull a lepel arról, hogy mi van a sztárok uralta nagyszínpadon és mögötte, hogy milyen járgányokkal építik fel ezt a csodavilágot, és hogyan kommunikálnak egymással a szervezők ekkora területen.

Az igazi buli élménybe is belekóstolhatnak a kicsik: szombaton, amikor egy fergeteges családi Pompom partyba csöppenhetnek bele, a Telekom VOLT legnagyobb diszkójába, ahol anyu, apu és a gyerekek együtt rophatják.

De ezentúl is érdemes felfedezni az egész fesztivált. A Kezes-lábas játszóházban például eszement eszközökkel, kézzel-lábbal készülnek a legkülönfélébb művek, a Kockavadászoknál Lego kiállítás, rajz- és építő verseny várja a lurkókat, a HangolÓranál pedig mindenféle hangszert ki lehet próbálni.

Külön a gyerekekhez szólnak az Aranyszamár Bábszínház látványos és humoros előadásai is.

Ha valaki nemcsak szemlélné, de szívesen fel is lépne a világot jelentő deszkákra, az most megmutathatja tehetségét a VOLT tehetségkutatóján. A Liget színpadon szombat délután mindenki bemutathatja, milyen ügyesen táncol, énekel, zenél vagy éppen milyen tehetséges szavaló. A produkciókat szakmai zsűri is pontozza.

Csak a fantázia szabhat határt, hogy éppen kivé válunk a fesztiválon: a társasjátékok garmadájával érkező Játszóház Projektnél a gyerkőcök kipróbálhatják milyen mamutra vadászni, lehetnek seriffek a vadnyugaton, megmenthetik a világot a pusztulástól vagy óriás szörnyek bőrébe bújhatnak. Az alkotókedvűek a KACS Műhelyben készíthetik el saját akváriumukat csodálatos vízi lényekkel, majd a textil bábokat életre is kelthetik saját meséjükben. A Játszóház Projekt és a KACS Műhely egész héten tárt kapukkal várja a gyerekeket, ahogy a fesztivál is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás