Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Most már magyarul is hallhatod a Rambo V. monológot

Most már magyarul is hallhatod a Rambo V. monológot

Zene, Film & Kultúra

Most már magyarul is hallhatod a Rambo V. monológot

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:45

Szinkronosan is begördült a Rambo V.: Utolsó vér előzetese.

Nem semmi, hogy Sylvester Stallone 72 évesen sem akar hátat fordítani az akciónak. Ez olyannyira így van, hogy két filmet is kapunk tőle ebben az évben. Az egyik ugyebár a Rambo V: Utolsó vér, amiben a színész utoljára bújik a kultikus vietnámi veterán bőrébe, a másik pedig szinten egy folytatás, a Szupercella harmadik felvonása. Tudjuk, hogy a Rambot várjátok jobban, de a Szupercella 3: Az Ördögverem érkezik hamarabb, pontosabban július 11-én.

Most azonban maradjunk John Rambo karakterénél, aki már békében meglenne a farmján, de állítólag eltűnik az unokája, és erre bizony nagyon be fog pöccenni. Összeáll egy újságíróval, hogy kiszabadítsák a lányokat egy mexikói kartell karmaiból, akik szexkereskedelemmel foglalkoznak.

Még sok helyen ködös a sztori, tényleg csak hangulat trailereket kaptunk. Első ránézésre egy igazi westernes bosszúfilmnek ígérkezik, és Stallone nagyon beígérte, hogy fantasztikusan lesz összerakva.

A szinkronos előzetesben természetesen a legjobb, hogy megkapjuk a Stallone hangot, aki nem is lehetne más, mint Gáti Oszkár:

„Azt akarom, hogy tudják, közel a haláluk órája.”

A Rambo V: Utolsó vér szeptember 19-én debütál nálunk.

Borítókép: IMDb