Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mark Hamill reméli, hogy nem lesz többet Skywalker

Mark Hamill reméli, hogy nem lesz többet Skywalker

Zene, Film & Kultúra

Mark Hamill reméli, hogy nem lesz többet Skywalker

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.06.22. 20:03

Egy rövidke búcsúra azért csak vissza kell térnie a Star Wars IX-ben.

Mentek a találgatások, hogy Luke Skywalkert alakító Mark Hamill miképpen tér vissza a Star Wars-univerzum főszálának a lezárásában. Fogjuk rá, hogy találgatások, mert nyílt titok a rajongóknak, hogyan is térhet vissza. Azt eddig is lehetett tudni, hogy benne lesz, mivel ott szerepel a stáblistán, de nagy dolgokat már ne várjunk tőle.

Az AP nemrég kapta el a színészt egy rövidke interjúra, és arról kérdezték, hogy most utoljára lesz-e Luke, vagy még várható valamikor a visszatérése. Hamill nem csak erre reagált, hanem belement egy kicsit a kilencedik részbe is.

„Remélem utoljára leszek Skywalker. Az előző részben szerintem nagyszerű lezárást kapott a karakter. Tényleg csak azért vállaltam el a kilencet, mert a Star Wars mitológiájának a része. Ha Jedi vagy, akkor az Erő-szellemeként visszatérhetsz, és én vissza is fogok térni elköszönni.”

Tehát Luke nem fog végig ott lebegni, és beleszólni mindenbe, bár tudom, hogy sokan ezt szeretnétek. Szerintem már az is nagy szó, hogy Hamill benne lesz a kilencedik részben. Biztosan nem cserélnétek vele, mert ő már nagyon unja ezt a Skywalker dolgot.

Borítókép: Lucasfilm Ltd.