Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Veronica Mars visszatér – mutatjuk is az előzetest!

Veronica Mars visszatér – mutatjuk is az előzetest!

Zene, Film & Kultúra

Veronica Mars visszatér – mutatjuk is az előzetest!

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.06.17. 12:21

A rajongók örülhetnek, mert a kedvenc tini-detektívjük visszatér nyolc részre.

Veronica Marsot az alacsony nézettség miatt egy idő után törölni kellett, de még is a kritikusok és a nézők is oda voltak érte. A széria 3 évadot és 64 részt élt meg. A rajongók olyan szinten életben tartották, hogy 2014-ben egy egész estés filmet is kapott, most 2019-ben pedig egy nyolc epizódos mini-szériával támasztják fel a tini-magándetektív sztoriját.

A Hulu látott benne fantáziát, hogy a Veronica Mars-film lezárása után még ki lehet passzírozni valamit a sorozatból. A fanok ennek még úgy is örülni fognak, ha nem sikerül túl acélosra a dolog. Azonban mivel tényleg csak egy mini-széria lesz az egészből, így nehéz lenne túlhúzni és elrontani is.

A történet nem finomkodik, mivel helyi fiatalok lesznek egy bombával gyilkolászó sorozatgyilkos áldozatai, aki teljes szórakozóhelyeket sem fél a levegőbe repíteni. Mars igen csak komoly ellenféllel találja szembe magát, annyi biztos. Úgy néz ki a mini-évad hozni akarja azt a stílust, ami anno körüllengte a Veronica Marsot, tehát hiába 2019, egy jó kis retrózásnak ígérkezik az egész.

A Hulu július 26-án indítja útjára a kiegészítő évadot, amit egyszerre darálhatunk le.

Borítókép: Warner Bros.