promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Inkább csak döcögött a Men in Black 4
Borítókép:  Giles Keyte - 2018 CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith és Tommy Lee Jones nélkül már nem érdekli annyira a franchise az embereket.

Hiába szerezték meg Chris Hemswortht és Tessa Thompsont, valamint próbáltak egy elfogadható sztorit összerakni a filmhez, a Sötét zsaruk a Föld körül döcögve szerezte meg az első helyet Amerikában, ahol 28,5 millió dolláros bevételt hozott. Világszinten 102 milliót vonzott be az amúgy 110 millióból készült alkotás. A következő hetekben még fog termelni, robbantani azonban már nem valószínű.

A kis kedvencek titkos élete 2 az ezüstérmes, ami lassan, de biztosan halad. Múlt heti premieresként majdnem annyit zsebelt be, mint a Sötét zsaruk 4. Most 23,8 milliót termelt Amerikában a múlt héten, és 154,5 milliónál tart világbevételben.

Az Aladdin tartotta a harmadik helyet, 16,7 milliót hozott, de ő közben már rommá kereste magát. 724,8 milliónál tart összbevételben a Disney zászlóshajója.

A Sötét Főnix bár negyedik, de 9 milliót szedett csak össze. Összbevételben 204 milliónál tart, tehát még csak most tudta visszahozni a 200 milliós költségvetését. Szomorú, hogy így fog pihenőre vonulni az X-Men franchise, de a rossz kritikák már az elején megpecsételték a sorsát.  

Még egy friss premier volt, az új Shaft: a hatodik helyen landolt 8,3 millióval. Ezt csak Amerikában mutatták be a mozik, a világ többi részén a Netflixen fog debütálni, ahogy nálunk is. Előtte a Rocketman áll az ötödik helyen 8,8 millióval, de a Sir Elton John életét bemutató alkotás már 133 millió dollárnál tart összbevételben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás