Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Íme a legjobb kritika a John Wick 3-ról

Íme a legjobb kritika a John Wick 3-ról

Zene, Film & Kultúra

Íme a legjobb kritika a John Wick 3-ról

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:01

Ki más nyilatkozhatna az alkotásról, mint maga a rajongó. Őt megfogta, annyi biztos.

A zseniális kritikus valakinek a valakije a Facebookon. Már alig tudom, hogy milyen szörfözés alapján találtam rá, de örüljön mindenki, mert akkor nem tudnám megosztani veletek a gondolatait, amit amúgy még senki sem lájkolt. Most persze itt a lehetőség.

Jaj, Torony milyen vagy már, kitakartad a nevét meg a képét. Igen, mert nem akarom, hogy rajongói levelekkel zaklassátok, és ami a legfontosabb, hogy elvegye a munkánkat. Amúgy az írás már abba megy át, hogy azt hinnéd az emberünk poénkodni akart. Meg kell súgjam, hogy erről szó sincs.

Amúgy teljesen jól informált, a John Wick 3 valóban 57 millió dollárral nyitott, és ezzel ő volt az első, aki le tudta taszítani a trónról a Bosszúállók: Végjátékot. A Parabellumot meg annyira csípik, hogy már be is jelentették a folytatást.

Most azonban jöjjön a kritika, amitől szerintem mindenki bezúdul a moziba ismét megnézni a filmet, vagy esetleg még pénzt is utal a producereknek, hogy hamarabb érkezzen a folytatás. Ha meg nem kap Oxkár-díjat, hát akkor…

Borítókép: IMDb