promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trónok harca: R. R. Martin fogadalmat tett a hatodik könyvvel kapcsolatban
Borítókép:  A Trónok harca írója, George R. R. Martin rajongói körében. Forrás: AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Trónok harca szerzője a céldátumot is kijelölte a regényfolyam következő kötetével kapcsolatban.

Hétfő hajnalban mutatták be a Trónok harca nyolcadik évadának utolsó részét, ezzel be is fejeződött a tévé történelmének egyik legnagyobb hatású sorozata. Az utolsó részt az alábbi cikkben boncolgattuk:

A hét eleje óta záporoznak a hírek a filmmel és/vagy a könyvvel kapcsolatban, mi is jó párról hírt adtunk. Ezek közül is az egyik legfontosabb az volt, amikor George R. R. Martin blogbejegyzéseben értekezett arról, hogy milyen zárást szán a regénynek:

A médiafigyelmet kihasználva az író újabb bejegyzéssel jelentkezett a „Nem blog”-nak nevezett blogjában. Ebbe azt állítja, hogy a következő év, tehát 2020 közepére biztosan be fogja fejezni a hatodik könyvet. Az az érve a befejezés mellett, hogy állítása szerint meghívták Új-Zélandra, a Hugó-díj átadójára, ahol beszédet kell mondania. Martin írása szerint az ország, a hely annyira elvonhatja a figyelmét az írásról, hogy addig mindenképpen be kell fejeznie a következő kötetet. Hogy ígéretét nyomatékosítsa az alábbi fogadalmat tette:

„Azt ígérem nektek, hogyha nem lesz a kezemben a The Winds of Winter, amikor megérkezem Új-Zélandra, akkor ez az írásos engedélyem arra, hogy a kénsav-tóra néző kuynhóba zárjatok addik, amíg el nem készülök a könyvvel. Én pedig addik elleszek ott, amíg a füst szét nem marja a jó, öreg DOS-os szövegszerkesztőmet.”

Mielőtt megnéznéd, hogy milyen helyre kellene bezárni az írót, előtte mindenképpen olvasd el az alábbi cikkünket:

Hogy milyen helyről beszél Martin? Nézzétek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás