promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a második előzetes is a Volt egyszer egy Hollywoodhoz
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mostani előzetes sem akar lelőni semmi poént, így óvatosan rakták össze, de így csak egyre nagyobb a várakozás.

Most már kicsit többet kapunk az alkotásból az új előzetesben, és végre feltűnik Al Pacino is, aki egy menő producert és Dalton ügynökét alakítja majd. Ugyebár Rick Dalton karakterét Leonardo DiCaprio teszi majd feledhetetlenné, aki egy bukott westernsorozat-hős, ezért be akar törni Hollywood filmes világába.

Mellette lesz végig a dublőre és kaszkadőre, Cliff Booth, vagyis Brad Pitt. Kéz a kézben járnak, mert ha Ricknek van munkája, akkor bizony Cliffnek is.

Bár a film központi témája az, hogyan is boldogulnak, de ott lesz mellettük Margot Robbie is, aki Sharon Tate-et játssza. Ő Roman Polanski filmrendező felesége volt, akivel közös gyermeküket várták. 1969-be megyünk vissza, amikor is Charles Manson hippivezér hívei lemészárolták őt és sok más barátját a villájában. Nagyon kíváncsiak vagyunk ezt Tarantino hogyan fogja előadni, de le fog esni az állunk a végén, annyi biztos.

Charles Mansont Damon Herriman alakítja, aki sejtelmesen integet és mosolyog az előzetesben.

Úgy volt az elején, hogy Cannes-i Filmfesztivál közönsége nem láthatja az alkotást, mert nem volt kész teljesen, de bizony láthatják, és pont ezért eszméletlen szerencsések. Az ott ülő szakértők nem spoilerezhetnek, de körvonalazva elmondhatják majd a véleményüket.

Quentin Tarantino kilencedik filmjének magyar premierje augusztus 8-án lesz, úgyhogy addig bizony ki kell bírnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás