promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjátéknak
Borítókép:  Stringer / Imaginechina
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kell ennél nagyobb elismerés az alkotásnak?

A gratuláció apropója az volt, hogy a Bosszúállók: Végjáték leelőzte a Titanicot bevételben. Eddig két James Cameron alkotás állt az élen. A Titanicot most tolta le a harmadik helyre a Bosszúállók: Végjáték, előbbinek 2 milliárd 187 millió volt az összbevétele, utóbbi pedig hajszállal, 2 milliárd 188,7 millióval hagyta le. Persze a Titanic nem két hét alatt kalapozta össze ezt a pénzt, de a Végjátéknak csak ennyi kellett, ezzel pedig rekorder.

Nagyon várom már a vasárnap estét, hogy végre láthassuk, hogy mennyit fog hozni a film ezen a hétvégén. Most már tényleg visszaesésre számítok. Eszméletlen lenne, ha most is horribilis pénzt termelne az alkotás. Ez persze megtörténhet.

James Cameron mindenesetre gratulált, hogy a Végjáték „elsüllyesztette” a Titanicot:

„Kevinnek és minden Marvelesnek! Az igazi Titanicot egy jéghegy süllyesztette el. Az én Titanicom elsüllyesztéséhez a Bosszúállókra volt szükség. A Lightstorm Entertainment egész csapata gratulál az eredményhez. Bebizonyítottátok, hogy a filmipar él és virul, valamint hatalmasabb, mint valaha.”

Az Avatar jelenleg minden idők legtöbbet hozó alkotása 2 milliárd 788 millió dollárral. Vajon ezt be fogja hozni a Végjáték? Vagy most óriási lesz a visszaesés? Páran gondoltunk arra, hogy azért támadták be ilyen rövid idő alatt a mozikat, mert rettegtek a spoilerektől. Már olyan szinten volt az egész, hogy Hongkongban megvertek egy férfit, mert spoilereket ordítozott a mozi előtt.

Azonban benne lehet az is a pakliban, hogy a Végjáték lesz az első alkotás a világon, ami eléri a 3 milliárdot. Ha nem is lesz az, de James Cameron hamarosan lehet újabb gratulációval készülhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás