promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érthetetlen: egy nő fogja eljátszani Stallone klasszikusát
Borítókép:  AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remake-t készítenek az 1993-as hegyi thrillerből, a Cliffhangerből. Egy női főszereplővel. Felváltva háborognak a filmes oldalak.

Remake-t csinálnak a Cliffhangerből, na, de milyet! Az 1993-as Stallone-film újrafeldogozását Ana Lily Amirpour fogja rendezni, akinek a Légió című sorozatot és a Csadoros vérszívót köszönhetjük többek között. A szereplőgárdában a screencrush.com szerint szerepelni fog a Trónok harcából és az Aquamanből ismert Jason Momoa is. Nem akarjuk lelőni, milyen szerepet kap, kattintsatok a fenti linkre, ha spoilerre vágytok.

Ami az egész bejelentésben a legnagyobbat durran: a filmet női főszereplővel akarják megcsinálni! Miközben az eredeti film gyakorlatilag egy tesztoszteronszagú küzdelem a hegyekben a húzódzkodás és a megfeszülő izomrostok koronázatlan királyával, Sylvester Stallonéval. A szereplőválogatás zajlik.

A filmes oldalak, blogok felváltva háborognak a híren, egyszerűen nem akarják elhinni, hogy a hollywoodi ötletgyár ennyire befagyott.

Szó mi szó, tényleg nem világos, hogy mi szükség van egy ilyen típusú feldolgozásra, a pénzgörgetésen kívül nem igazán létezik logikus magyarázat.

Ha valaki esetleg nem ismerné a sztorit, íme dióhéjban. Stallone egy kiégett hegyimentős, akinek többek között azt a volt kollégáját kell kimentenie a hegyekben, akinek a barátnőjét korábban nem tudta megmenteni egy túra során, a hölgy a mélybe zuhant. Viszont újra akcióba kell lépnie, mert egy csoport gengszter túszokat szedett, s a pénzét keresi a hólepte tájakon, mely bőröndökben zuhant ki egy repülőből. Nyami!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás