promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább csúsztatják az Avatart
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt már egy bejelentett 2020-as időpont James Cameron filmjéhez, de az is tolódik.

Akik követték az Avatar folytatásainak híreit, azok tudják, hogy folyamatosan csúsztattak a dátumokon. Most ismét ez történik és az Avatar második részének premierjét 2021. december 17-ére tették.

Nem higgyük azt, hogy a Disney tologatja a dolgokat, akik most bekebelezték a Foxot. Akármennyire a világ egyik legnagyobb vállalatáról beszélünk, ha egy valakinek, hát James Cameronnak nem fognak dirigálni, bár nem is mernének. Úgy néz ki, hogy a rendező zseni valamilyen új vetítési rendszeren dolgozik, ami még nem bevethető, így valószínűleg ő adta parancsba, hogy még kell egy év csúszás.

Az Avatar 2 alcíme elvileg The Way of Water lesz, de még erre ne vegyünk mérget. Arra már vehetünk, hogy páratlan éveket az Avatar folytatásai kapják, míg a páros években Star Wars-filmek jönnek, szám szerint három. Erre még nem 2020-ban kell számítani, mivel Bob Iger, a Disney vezetője tartani akarja magát ahhoz, amit megígért, vagyis hogy hosszabb pihenő jön a Star Wars IX után. Ha ez nem lenne, akkor szép lassan érdektelenségbe taszítanák a franchiset, amit ő is belátott.

A Deadline listája szerint a 2020-as Avatar helyett a Disney a Szörnyella de Frász filmet teszi be decemberre. Szóval ott se Star Wars, se Avatar nem lesz, így valami kisebb franchise esetleg utat törhet magának oda.

A harmadik Avatar film alcíme The Seed Bearer, a negyediké The Tulkun Rider, a zárásé pedig The Quest for Eywa. Fiatal vagyok még, de tréfásan megjegyzem, hogy jó lenne ennek az egésznek a végére jutni, mielőtt feldobom a talpam.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás