promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszament szólózni Fluor
Borítókép:  borító by Rubik
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Wellhello éppen kisebb pihenőn van, kevesebb koncertet is vállaltak be, így Fluor tud kicsit szólózgatni.

Fluor szólókarrierjét nem kell senkinek bemutatni, mert erős érzelmeket tudott kiváltani anno a zenei világból, legyenek azok jók vagy rosszak. Tény, hogy a Wellhello sokat tolt a szekéren, de azért tudjuk, hogy Tomi önmagában is meg tudja állni a helyét. Most hosszú idő után úgy döntött belekezd egy szólóalbumba, szóval ez is benne van a képletben, hogy a Wellhellotól idén icipicit kevesebb koncertet kapunk.

Az Ittalvós című dalban szerintem mindenki fel tudja ismerni az élethelyzetet, aminek már tengernyiszer részesei lehettünk. A zseniálisan összerakott klipet Emil Goodman álmodta meg, ami vizuálisan valóban tökéletes lett.

Fluor nagy beleéléssel mesélt az albumról, na meg új barátnőjéről is, akivel a forgatáson végérvényesen összesodorta a sors:

„Bár már ezer éve ismerjük egymást, csak idén alakult a barátság valami többé. Február 14-én forgattuk a klipet, és ott éreztük, hogy valami átfordult, így onnan számoljuk a kapcsolatunkat is. Az Ittalvós az első dal a lemezről, amin sok év után ismét Mr. Joekerrel dolgozom. Az album a tét nélküli kiírásáról szól annak, amit megéltem, megélek vagy épp megjósolok, megérzek, többek között olyan közreműködőkkel mint Norba, Deego vagy a Hősök. Mondanám, hogy vissza a múltba, de az az underground forma már nem leszek, aki régen voltam, viszont stílusában egyesek biztosan felfedeznek majd ismerős elemeket.  Szabad megfejtések, gondolatok a nehezebb és a boldogabb napokról, lefejtve minden olyan réteget, ami közénk állhat és sokszor közém és közétek is állt. Amit nem mertem kihozni, kiírni, most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül.”

Közben a Wellhello sem pihen, Diazzal hamarosan jönnek az új klipek és dalok, a csapat pedig június 14-én ad koncertet a Budapest Parkban. Addig viszont még további Fluor szóló is érkezik majd a Time-Lapse című lemezről – a következő április végén. Most viszont jöjjön a friss Ittalvós!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás