Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Friss előzetest kapott a Triple Frontier

Friss előzetest kapott a Triple Frontier

Zene, Film & Kultúra

Friss előzetest kapott a Triple Frontier

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:53

Ben Affleck a Jimmy Kimmel Live-ban vendégeskedett, és vitte meglepetésként az új trailert is.

Ben Affleck sosem fog tudni mindig 100 százalékon pörögni a hullámvölgyei miatt. Azonban már kezdjük így megszokni őt, hogy a marha jó dobásaihoz mindig jön pár melléfogás is. A Triple Frontier-től nem kell sokat várni, csak egy marha jó akció-thriller mozit, ami ki tudja kapcsolni az agyat.

Ha már mozi, mint eddig is lehetett tudni, nem szélesvásznon fogjuk élvezni a kalandokat, mivel a Paramount lepasszolta a Netflixnek J. C. Chandor filmjét, tehát rögtön az okostévénkre érkezik a bemutató március 13-án.

A sztoriról nekem rögtön a Sivatagi cápák ugrott be, ahol a katonák Saddam Hussein aranyát akarják meglovasítani, hogy a háború után jól éljenek, de hát a küldetés közben elcsesződik minden. Itt már leszerelt, kiégett katonákat kapunk, akik még a családjukat sem tudják eltartani lassan. Van azonban egy drogbáró, akit egy remek tervvel simán ki lehet fosztani. Kalandoraink messzire mennek, mert a főhadiszállás Argentína, Brazília és Paraguay közös határszakaszán áll. Dohány van bőven, de hát lehet tippelni, itt is el fog-e csesződni minden.

Ben Affleckhez olyan nevek csatlakoznak, mint Charlie Hunnam, Pedro Pascal, és az új Star Wars-ök miatt most igen csak felkapott Oscar Isaac.

Borítókép: IMDb

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria