promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét egy kedvelt főszereplőtől kell búcsúznunk a The Walking Deadből
Borítókép:  screenrant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eldőlt, a Michonne-t játszó Danai Gurira szintén távozik a sorozatból a következő évadban, amit maga a színésznő is megerősített.

Ugyan a film készítői mindent próbálnak megtenni annak érdekében, hogy lehetőleg minél tovább egyben tartsák a régi, közkedvelt színészgárdát, mégis egyre többen döntenek úgy, hogy otthagyják az utóbbi években kicsit hullámvölgyben lévő, ám a mai napig nagy nézettséggel rendelkező sorozatot.

Először Maggie-t játszó Lauren Cohan kérte, hogy minimálisra csökkentsék a jeleneteinek a számát egyéb filmes teendőinek következtében, ami gyakorlatilag annyit jelent, hogy már az utolsó három epizódban sem láthattuk karakterét, és valószínűleg a jövőben sem fog már sokszor feltűnni a képernyőn, legalábbis ebben a sorozatban.

Ezt követően a főszereplő, Andrew Lincoln lépett ki a sorozatból a 9. évad ötödik részében, hogy aztán majd egy 3 részes spin-off nagyfilmmel zárja le a zombi apokalipszisben eltöltött éveit.

Végül pedig a legutóbbi részben Jesus, azaz Paul Ravia távozott sokak nagy megrökönyödésére. Igaz, karakterét a forgatókönyvírók radírozták ki egy látványos zárójelenettel.

A 10. évadot még tavaly bejelentette a gyártó, azonban több szereplő sorsa is kérdéses maradt, hogy meddig folytatja a sorozatot. Hosszabb időre egyedül csak Darylt, illetve Carolt alakító Norman Reedus és Melissa McBride írt alá.

Bár Michonne karakterét szerették volna még hosszabb ideig szerepeltetni a készítők, Danai Gurira mégis úgy döntött, hogy a 10. évad folyamán ő is abbahagyja a sorozatot.

Ugyan hivatalosan még nem tudhattuk meg távozásának az okát, a pletykák szerint, egyre sikeresebb színdarab-íróként inkább ezen karrierjét egyengetné tovább a színésznő, illetve az utóbbi időben több jelentős mozifilmben is szerepelt, többek közt tavaly láthattuk a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború filmekben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás