Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új dalt dobott a mélyvízbe Bonobo

Új dalt dobott a mélyvízbe Bonobo

Zene, Film & Kultúra

Új dalt dobott a mélyvízbe Bonobo

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:22

Lehet is úszkálni az Ibrik nevezetű trackben rendesen.

Bonobo, azaz Simon Green tavaly kétszer is járt nálunk, mivel a Budapest Parkban és a Szigeten is koncertezett. Utóbbi sokkal bensőségesebb lehetett, de azt az érzést képtelenség leírni, amikor a downtempo úttörője a teljes zenekarával belekezd a Migrationbe a naplementében a Nagyszínpadon.

Most új szerzeményt kaptunk a producertől, azonban a track érdekessége, hogy nem EP, nem is egy közeledő albumon szereplő dal, hanem a Fabric Presents nevezetű mixsorozathoz készült. Ez egy nightclub Londonban, és az ikonikus hely felkérte Bonobot, hogy indítsa be ezt a szériát, vagyis hát folytassa a sorozat új generációját igazából, ami régen FabricLive volt.

Ez február 22-én debütál, és ide kattintva tudjuk majd meghallgatni. Ha Bonobo rajongók vagyunk, akkor mehet a kedvencekbe, és állítsunk egy emlékeztetőt 22-ére magunknak. A mixben bizony fogunk hallani néhány kiadatlan drágakövet is.

Az Ibrik igazi trópusi hangulatot tud hozni, ami ebben a téli hidegben igazán jól jön. A stílust nem is érdemes találgatni, mert van benne minden, ami jellemző Bonobora. Várjuk a teljes mixet, ami biztosan elő fog kerülni jó pár házibuliban, ahol szeretik az igényes elektronikus zenét.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria