promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, ki lesz a fiatal Tony Soprano?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már biztosan lesz Maffiózók előzményfilm, és fény derült arra is, hogy ki játssza majd a fiatal Tony Soprano szerepét.

David Chase, a sorozat atyja döntött úgy, hogy ez a feladat Michael Gandolfininek, James Gandolfini fiának lesz a legtesthezállóbb, és így a szerep is a családban maradhat. Persze a készítők nem csak azt nézték, hogy hasonlítson a karakter, az is fontos, hogy Michael tökéletesen fogja tudni visszaadni Tony jellemét, mozdulatait.

Michael Gandolfini elmondta a Deadline-nak, óriási megtiszteltetés számára, hogy Tony Sopranoként viheti tovább apja örökségét, ahogy az is, hogy együtt dolgozhat David Chase-szel. Abban magam is biztos vagyok, hogy Michael már csak édesapja emléke miatt is mindent ki fog hozni a szerepből.

Annyit már eddig is tudunk a gengszter gyerekkoráról, hogy 1960. augusztus 24-én született Giovanni „Johnny Boy” Soprano és Livia Pollio gyermekeként. Tony édesapjával, édesanyjával és két nővérével nőtt fel New Jersey-beli Ironboundban, Newarkban, és már édesapja és nagybátyja Corrado „Junior” Soprano is részt vett a szervezet bűnözésben.

A The Many Saints of Newark 1968 és 1975 között játszódik majd, tehát 8 éves korától követhetjük, hogy milyen világban is nőtt fel a kis Soprano fiú. A történetben nagy főszerepet játszik a feketék és fehérek közötti elharapódzó viszony is.

A forgatókönyvet David Chase és Lawrence Konner rakták össze, míg a rendező székbe Alan Taylor ül be, aki sok Maffiózók részt vezényelt le. A főszereplők közt ott van Alessandro Nivola is, aki a fiatal Tony mentorát, Dickie Moltisantit alakítja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás