promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca alkotói nem akartak előzetest a záró évadhoz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Trónok harca jelenleg a legfelkapottabb széria a világon. A torrentezőknél is csak azért került most első helyre a The Walking Dead letöltésben, mert a Game of Thrones pihenőn volt. A záró felvonás április 14-én, nálunk 15-én debütál az HBO műsorán.

Ez már a nyakunkon van, és a rajongók úgy várják az előzetest, mint egy korty vizet a sivatagban, de az nekik olyan szintű lesz, mintha egy másfél literes ásványvizet kaptak volna, és mindet ordítva fogják betolni az arcukba. A trailer a 2019-es YouTube egyik legnagyobb robbanását fogja hozni, és ezt az HBO is nagyon jól tudja, ezért is nem akarják, hogy ne legyen hozzá felvezetés.

Őszintén, igazából nem kellene neki, és ezt a sorozat két alkotója, David Benioff és D. B. Weiss is nagyon jól tudják. Az Entertainment Weeklyvel beszélgettek erről, és az egyik legkedvesebb rendezőm, David Lynch filozófiáját hozták fel, aki mindig is azt vallotta, hogy bárcsak ne lennének előzetesek. Ezzel az alkotó páros is egyetért, mivel akkor úgy tudna mindenki moziba menni, hogy egy teljesen új hatás éri.

Végül az győzte meg őket, amikor a Ready Player One-t nézték a gyermekeikkel a moziban, és előtte lement a szintén HBO-os Westworld előzetese. Ez annyira megtetszett nekik, hogy azt mondták:
Ah, kell előzetes, de ha lesz, akkor valahogy így kell kinéznie.
Eddig Sansa és Daenerys találkozóját láthattuk a 8. évadból, és bár kaptunk kedvcsinálókat, azok nem lesznek benne hivatalosan a sorozatban. Tehát érkezik majd a teljes előzetes is, ami mutat képkockákat a záró évadból, de azért figyelni fognak rá, hogy ne lőjenek le egy poént sem. Bár a rajongók úgy is képkockánként fogják majd szétszedni az egészet.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás