promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fran Palermo ezzel az élő videóval most belecsapott a lecsóba
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az idén hét éves zenekar túlzás nélkül végigturnézta a 2018-as évet. Tavasszal az A38-on ünnepelték a születésnapjukat, nyáron bevették a Dürer Kertet, ősszel pedig az Akvárium Nagyhallban a BUSH showcase fesztivál headlinereiként búcsúztatták az évet. Mindeközben megfordultak tulajdonképpen minden fontosabb hazai fesztiválon és bejárták az ország legismertebb klubjait is a Rock Band For Old Men zenekar társaságában, ezen kívül turnéztak Romániában és Lengyelországban is. Sőt, felléptek a Wavves Vienna showcase-n, illetve hatalmas bulit csináltak az Electric Castle fesztiválon.

A Yellow Man a zenekar legutóbbi, 2016-os Razzel Dazzle című lemezén jelent meg, és azóta is közönségkedvenc. A különleges koncertvideó – aminek plusz érdekessége, hogy a hangot is élőben rögzítették hozzá – egyébként azon kívül, hogy remekül összefoglalja a Fran Palermo tavalyi, eddigi legsikeresebb évét, egyfajta lezárása is egy időszaknak.

A srácok ugyanis gőzerővel dolgoznak az idén megjelenő új nagylemezükön, ami a Crocodile Juice Bar címet kapja. Az anyag előfutára a Demons on The Beach című dal lesz, ami hamarosan egy animációs kisfilm kíséretében jelenik meg.

Azonban most jöjjön a Yellow Man liveban, ami hat koncerthelyszín emlékeit idézi fel: Sziget, Dürer Kert, Bánki-tó, A38 Hajó, Electric Castle, Akvárium Klub.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás