promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Linda 15 év után énekel nekünk magyarul
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Megszólalok szubjektívan, aki unja a fröcsögésemet, az ugorja át ezt a bekezdést. Karácsony mániás vagyok, de ez a dal nekem nagyon tucat lett. Vártam Linda kibontakozását a refrénnél, de semmilyen erő nincs benne. Ettől még karácsonyi dalokkal nem lehet mellényúlni, és a többség nagyon imádja. A célját eléri, és egy zenénél ez a legfontosabb. Nem bántom a dalt, inkább kevésnek tartom. Nálam nem lesz benne a karácsonyi válogatási listába, de sokaknál igen, szóval le vagyok én sajnálva.

Most már térjünk rá az objektív részekre, meg persze nézzük meg azt is, hogy Lindának mit jelent ez a szerzemény:

Az elmúlt években sokat ingáztam az Egyesült Államok és Budapest között, de az ünnepekre mindig hazahúz a szívem, mivel itt élnek a szeretteim, és Magyarország a hazám. Egyértelmű volt, hogy emiatt az elszakíthatatlan kötelék miatt ezúttal – 2003 óta először – magyarul szeretnék énekelni.

A dalt Budapesten rögzítették, emiatt Linda ezúttal már hetekkel az ünnepek előtt hazautazott. Valamiben hasonlítunk, és nem abban, hogy jó hangom van, inkább itt arra gondolok, hogy mindkettőnknek a karácsony az egyik legfavorizáltabb ünnepünk.

A karácsony a kedvenc ünnepem. Ilyenkor hálát adok mindenért és mindenkiért, amim és akim van. A dalszövegben is ezt akartuk átadni, hogy ha olyanok vesznek körül, akiket szeretsz, akkor nem kell semmi más, mert már mindened megvan.

Szóval forralt bort elő, és hallgassuk Király Linda új számát a jó meleg szobában. Ha még a hó is szállingózik odakint, akkor a hangulatot már valóban nem lehet fokozni.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás