Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan még a Tha Shudras zenekar neve?

Megvan még a Tha Shudras zenekar neve?

Zene, Film & Kultúra

Megvan még a Tha Shudras zenekar neve?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 20:28
A „Play My Game” zenei alapja ösztönösen jött, a hirtelen vezérelt ötlet pedig hamar testet öltött. A refrén még telefonon született, a hangszerelés pedig az énekes házi stúdiójában:
Mivel elfáradtam a folytonos szakmai és piaci megfelelésben, szerettem volna olyat alkotni, ami engem és másokat is felszabadít a szorongás alól, ami a sötétben meghúzódókat is kihívja a fényre!
– mesélte a formáció frontembere, Trap kapitány.

A Play My Game szövegét Csóka Péter írta, akivel az énekes Tóth Gabi bandájában játszik együtt. A videóklipet Kenny Fisher rendezte, aki olyan nagyszerű előadókkal dolgozott már együtt, mint például Zséda, SuperStereo vagy Gáspár Laci. A videónál az alkotók arra törekedtek, hogy a képekkel és a vágásokkal ráerősítsenek a zenei hatásra.
A klip a szorongás gyökerének ezer arcából mutat párat, és mi, mint a SHUDRAS lények, ezeket figyeljük benne, az oldás pedig az, hogy egy üvöltéssel mindenki kiűzi magából a démonjait!
– mondta a klipről a rendező.

A forgatás nem volt zökkenőmentes, amiről Trap kapitány néhány kulisszatitkot is elárult. A sminkes csapat az utolsó pillanatban mondta le, így mindenkit az énekes maszkírozott, de ezen kívül is tartogatott vicces pillanatokat a munka. Az például csak hab volt a tortán, hogy előző nap a helyszínen pornót forgattak.
Előttünk egy nappal felnőtt filmet forgattak abban a teremben, és amikor a hölgynek, aki ott felejtette a szemüvegét, én nyitottam ajtót, eléggé meglepődött, hogy most egy fürdőköntösös-koboldos betegség folyik itt
– mondta Trap a vicces szituációról.

Most viszont jöjjön a Tha Shudras élmény, na meg persze a klip: Play My Game!

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria